Opinie Labex Sp. z o.o. Magazyn Pruszcz gdański
Poznaj polecane firmy i dowiedz się, co na ich temat sądzą pozostali użytkownicy. Jeśli chcesz, dołącz do dyskusji!
-
Maurycy
Opinie Labex Sp. z o.o. Magazyn Pruszcz gdański
Post autor: Maurycy »
Hej! Czy wiecie jak pracuje się w firmie Labex Sp. z o.o. Magazyn Pruszcz gdański? Macie jakieś doswiadczenia?
-
polaa
Re: Opinie Labex Sp. z o.o. Magazyn Pruszcz gdański
Post autor: polaa »
A ja zauważyłam, że całkiem interesująca oferta hal magazynowych dostępna jest u firmy Carcon. Przede wszystkim trzeba tutaj zaznaczyć, że oni zajmują się projektowaniem ich oraz budową. Także możecie zyskać obiekt na miarę swoich oczekiwań.
resetowanie telefonu nokia lumia 520
resetowanie telefonu nokia lumia 520
-
dotti88
Post autor: dotti88 »
No to jak chodzi o magazynowanie, to warto tutaj postawić na firmę EJKO http://ejko.com.pl/ . Oni na rynku już są długie lata i świadcżą usługi na wysokim poziomie. Zapewniają również swój transport, czy różne operacje na towarze, typu przepakowanie, etykietowanie itd.
-
chacman14
Post autor: chacman14 »
W moim przypadku zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Altura - https://prace-wysokosciowe-gorzow.pl/ , która zajmuje się specjalistycznymi pracami wysokościowymi. Czy ktoś z Was również korzystał z oferty tego sklepu?
-
filak
Post autor: filak »
instrukcje przeciwpożarowe stanowią integralną część bezpieczeństwa w magazynie. Istotne jest, aby wszyscy pracownicy magazynu znali i rozumieli obowiązujące instrukcje bezpieczeństwa. Poświęcając czas na zapoznanie się z instrukcjami bezpieczeństwa pożarowego, można zmniejszyć ryzyko wypadków i zapewnić bezpieczeństwo wszystkich osób przebywających w magazynie. Upewnij się, że regularnie przeglądasz instrukcje przeciwpożarowe i przypominasz swoim współpracownikom o znaczeniu przestrzegania tych wytycznych.
-
milenaa
Post autor: milenaa »
A z tego co ja wiem, to oferty na powierzchnie magazynowe i to w całej Polsce, można znaleźć na stronie Industrial.pl. Ponoć oni dysponują szerokim wachlarzem różnych ogłoszeń - także według mnie warto też rzucić okiem na ich propozycje.
-
czesłaawa
Post autor: czesłaawa »
A ja zastanawiam się nad ofertami Carcon, ponieważ dowiedziałam się że jest to dobry producent hal magazynowych. Ponoć oni mają świetne pomysły i do każdego klienta podchodzą indywidualnie. Także dopasują projekt, realizację zgodnie z naszymi potrzebami.
-
Marek
Post autor: Marek »
Jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracy w magazynach, takich jak ten, to absolutną podstawą są odpowiednio oznakowane strefy i aktualne instrukcje BHP. Warto zadbać o właściwe znaki, tablice informacyjne i apteczki - sporo solidnych produktów znajdziecie na allebhp.pl 
Przejdź do
- Forum
- ↳ Akcesoria i dodatki
- ↳ Aranżacje pokojów
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Małe i duże AGD
- ↳ Meble
- ↳ Deweloperzy
- ↳ Zakup mieszkania
- ↳ Zakupy do domu
- ↳ Usługi i wykonawcy
- ↳ Własny ogródek