gdzie kupujecie leki?
Inne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Także ciekawostki, problemy i rady.
gdzie kupujecie leki?
Post autor: resulka »
Gdzie kupujecie leki? Macie swoje ulubione apteki? Potrzebuję uzupełnić zapasy w domowej apteczce i ucieszyłoby mnie gdyby udalo się chociaż trochę zaoszczędzić na zakupach
Re: gdzie kupujecie leki?
Post autor: duśka »
Kupuję tylko w DOZie, moim zdaniem oni mają najlepsze ceny na leki, leki na receptę jak i suplementy, mam do nich blisko więc nawet nie opłaca mi się szukać online wolę apteki stacjonarne.
Post autor: Estina »
Też od jakiegoś czasu swoje leki, ale i suplementy kupuję tylko w DOZie, sprawdzałam i porównywałam ceny w różnych miejscach, ale oni faktycznie mają najtaniej.
produkty z witamina b12
produkty z witamina b12
Post autor: Lena »
Zgadzam się, w doz mają zdecydowanie najniższe ceny, a często porównuję różne apteki. Różnice czasami są naprawdę spore, dlatego nie warto przepłacać w innych aptekach.
Post autor: chochang »
Sprawdzam ostatnio, jak wygląda dieta i na czym to ogólnie polega, ale też czym powinnam się suplementować. I na pewno interesuje mnie witamina d - funkcje jej i to, skąd ją pozyskać. Fajnie byłoby od Was tę informację otrzymać, ot co.