Jak wzmocnić włosy?
Inne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Także ciekawostki, problemy i rady.
- Milogost70
Jak wzmocnić włosy?
Post autor: Milogost70 »
No właśnie, bo przecież nie samym remontem człowiek żyje, więc postanowiłam Was tutaj dopytać - macie jakieś sprawdzone sposoby, na wypadanie włosów? Nie wiem, stosujecie jakieś kosmetyki do włosów, szampony, odżywki czy wcierki, które miałyby zahamować wypadanie włosów? A może zdecydowałyście się na wizytę u specjalisty - trychologa? Dajcie znać, bo jestem ciekawa.
Re: Jak wzmocnić włosy?
Post autor: margola »
Myślę, że odżywki, jakieś dobre serum i na pewno to zda swoje efekty. A ogólnie jak chodzi o zagęszczenie włosów, jak i wydłużenie, to w
tym zakresie możecie postawić na doczepiane włosy. Zawsze to będzie jakieś rozwiązanie... Moje włosy też wolno rosną, dlatego często stosuję dopinki.
tym zakresie możecie postawić na doczepiane włosy. Zawsze to będzie jakieś rozwiązanie... Moje włosy też wolno rosną, dlatego często stosuję dopinki.
Post autor: Adrian »
Staram się dbać o moje ciało oraz zdrowie, dlatego korzystam z różnych suplementów oraz kosmetyków. Korzystam wyłącznie z sprawdzonych produktów, dlatego regularnie korzystam z oferty sklepu - https://thegloow.com/pl/brand/3-health-labs-care .
Post autor: Milena7 »
Prostownica Babyliss ST492E to urządzenie, które może zainteresować osoby poszukujące narzędzia do wygładzania włosów. Dzięki zaawansowanej technologii, prostownica ta zapewnia szybkie i efektowne prostowanie, jednocześnie chroniąc włosy przed uszkodzeniami. Warto zobaczyć, jak Babyliss ST492E radzi sobie z różnymi typami włosów i czy rzeczywiście spełnia oczekiwania użytkowników. Ciekawą opcją są również różne ustawienia temperatury, które pozwalają na dopasowanie prostownicy do indywidualnych potrzeb.
Post autor: Jagoda4 »
Stylizacja włosów może być inspirującym wyzwaniem, a dobrze dobrana fryzura podkreśli charakter i doda pewności siebie. Krótkie włosy dają wiele możliwości stylizacyjnych – od gładkich i eleganckich po bardziej dynamiczne i unikalne. Warto poszukać inspiracji oraz wskazówek dotyczących stylizacji krótkich włosów, aby uzyskać najlepszy efekt. Ciekawą opcją jest fryzura damska krótkie włosy.