jaka wiata na samochód?

Inne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Także ciekawostki, problemy i rady.
Awatar użytkownika
sulibor1995

jaka wiata na samochód?

Post autor: sulibor1995 »

Cześć wszystkim! Piszę do was, ponieważ szukam odpowiedniej wiata na mój samochód. Na pewno zależy mi na tym, aby mój samochód był chroniony przed warunkami atmosferycznymi, ale chcę też solidnej konstrukcji. Przeglądając różne oferty, natknąłem się na carporty i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobały. Czy ktoś z Was ma już doświadczenie z carportami? Chętnie wysłucham Waszych opinii i porad. Z góry dziękuję za pomoc! ;)
Gość

Re: jaka wiata na samochód?

Post autor: Gość »

Co do wiaty na samochód to nie wiem jaka ale ubezpiecznie samochodu OC to jednak warto mieć takie które będzie obejmowało jak najszerszy zakres. Ja takie mam i zawsze dostaję odszkodowania.
bajla

Post autor: bajla »

Ja nie narzekam, bo aktualnie mam całkiem niezły samochód. Jedynie teraz wpadłam na pomysł, że go trochę zmodyfikuję. Dlatego planuję kupić materiały obiciowe w Centrum Audio i inne rzeczy, które będą mi potrzebne do instalacji systemu audio z prawdziwego zdarzenia. A co fajne właśnie tam można znaleźć najróżniejsze warianty takich tkanin.
Jowita

Post autor: Jowita »

Bardzo dobre pytanie na jakie zostało już udzielone wiele trafnych odpowiedzi. Pytanie jeszcze jakie trzeba sobie zadać: to jaki samochód spełni nasze wszystkie oczekiwania. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie ponieważ każdy z nas ma trochę inne oczekiwania. Dlatego tak ważne jest by w pierwszej kolejności zdać sobie sprawę czy warto inwestować w nowy samochód. W perspektywie długoterminowej jest to z pewnością opłacalne ponieważ nie martwimy się o nic. Patrząc na oferty takich dealerów jak - https://www.mobilize-fs.pl/ możemy być pewni profesjonalnego podejścia oraz doradztwa w wyborze. Poza tym to także możliwość finansowania samego zakupu.
Gość

Post autor: Gość »

Na samochód to ja mam duży garaż bo jednak mam dość spore auto, no ale teraz to muszę ubezpiecznie samochodu wybrać dla niego nowe. Chcę mieć niską składkę bo wiem że teraz przepłacam.
goniaa

Post autor: goniaa »

A jaki w ogóle samochód posiadacie? Jak chodzi o mnie, to tutaj https://www.toyota.bydgoszcz.pl/oferty- ... /corollats znalazłam teraz super oferty na samochód. Właśnie zastanawiam się w szczególności nad modelem Auris i chyba ostatecznie na niego się zdecyduję.
ODPOWIEDZ