Ślub w plenerze
Inne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Także ciekawostki, problemy i rady.
- Samanta_79
Ślub w plenerze
Post autor: Samanta_79 »
Polecacie może jakiś hotel w okolicach Krakowa, w którym będziemy mogli zorganizować ślub w plenerze no i oczywiście później również imprezę weselną dla naszych gości. Mamy już na oku jeden hotel, konkretnie Młyn Jacka. Wydaje mi się, że to jest całkiem dobry wybór, polecacie ten hotel 4 gwiazdkowy małopolska? Piękne okolice, duży teren, to mnie przekonuje.
Re: Ślub w plenerze
Post autor: Sławomir »
Przygotowania do ślubu i wesela to ogromna ilość pracy i formalności, o których trzeba pamiętać. Dlatego mogę Wam wszystkim polecić fantastyczny planer ślubny, w którym znajdziecie nawet atrakcje na wieczór panieński .
Post autor: Sonia8 »
Każda para marzy o wyjątkowych obrączkach, które będą świadectwem ich miłości na całe życie. W Opolu dostępne są wyjątkowe kolekcje na obrączki Opole, które łączą tradycję z nowoczesnym designem. Wybór odpowiednich obrączek to nie tylko kwestia estetyki, ale również komfortu noszenia na co dzień. Więcej informacji na stronie: https://zegarkijubilerjd.pl/14-obraczki
Post autor: ami88 »
Dzisiaj jest tak wiele możliwości, że wszystko można... A zobaczcie przykładowo na oferty salonu Suknie Boho - jak będziecie na etapie wyboru kreacji. Według mnie znajdziecie tam coś wyjątkowego. Ja nawet znalazłam piękne suknie ślubne dla puszystych - także znajdzie się niejedna śliczna sukienka.