tłumaczenia przysięgłe
Inne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Także ciekawostki, problemy i rady.
- Hestia-81
tłumaczenia przysięgłe
Czy tłumaczenia przysięgłe, można robić na odległość? W sensie ja wysyłam materiały do tłumaczenia, a tłumacz odsyła mi je kurierem. Czy wchodzi w grę tak rozwiązana kwestia logistyczna? Nigdy wcześniej nie potrzebowałem tego typu tłumaczeń, więc nie wiem jak podejść do tej sprawy. Czy jest tu ktoś, kto ma takie doświadczenia i mógłby coś podpowiedzieć? Z góry dziękuję
Re: tłumaczenia przysięgłe
Post autor: marek22 »
Zobaczcie na ofertę tłumaczenia przysięgłe niemiecki online jeśli chcecie szybko i w dobrej cenie tłumaczyć dokumenty to zgłoście się na stronie do tłumacza, który załatwi z wami sprawę online. Sprawnie bezproblemowo. To usługi na wysokim poziomie. Polecam.
Re: tłumaczenia przysięgłe
Post autor: zuzula12 »
Jeśli chodzi o tłumacza przysięgłego to ja wam polecam Pana Nowatkowskiego. Na stronie https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysieg ... warszawie/ macie jego ofertę i kontakt to sprawdźcie. Jeśli tylko potrzebujecie tłumaczeń z włoskiego na polski wszelakich dokumentów jak na przykład akt urodzenia, dokumenty sądowe czy dyplomy i świadectwa to zgłoście się do niego to człowiek z doświadczeniem i świetnym podejściem.