Witam forumowicze
Czy ktoś z was kupował gotowe baseny i skorzystał oczywiście z usługi montażu? Chciałbym się mniej więcej dowiedzieć, jak to wygląda, ile kosztuje i poznać w zasadzie jak najwięcej szczegółów. Chyba w tym roku wreszcie zdecyduję się kupić basen, bo jednak czasem go brakuje, a już na pewno brakuje go latem. Co sądzicie o tym pomyśle?
gotowy basen z montażem
Poszukujesz fachowca do malowania ścian lub montowania podłogi? Zajrzyj tutaj, a być może znajdziesz osobę, która realizuje podobne usługi w Twoim mieście!
- Jędrzej_69
Re: gotowy basen z montażem
Post autor: sabanek5 »
Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://termymaltanskie.com.pl/aquapark/ , na której znajdziecie ofertę najlepsze parku wodnego w Poznaniu. W razie pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Re: gotowy basen z montażem
Post autor: jagodaa »
A gdzie kupujecie takie artykuły, jak okulary do pływania i inne rzeczy? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć sklep Aqua-Sport oferuje sprawdzone produkty pływackie i to najwyższej jakości.... Czy to prawda? Czy ktoś z was ma doświadczenie z nimi? Może podzielić się opiniami?