kto zaopiekuje się budową domu?

Poszukujesz fachowca do malowania ścian lub montowania podłogi? Zajrzyj tutaj, a być może znajdziesz osobę, która realizuje podobne usługi w Twoim mieście!
Awatar użytkownika
lila_65

kto zaopiekuje się budową domu?

Post autor: lila_65 »

Cześć wszystkim! Mam pewien problem, a mianowicie szukam kogoś, kto zaopiekuje się budową mojego wymarzonego domu. Konkretnie szukam kogoś, kto ma doświadczenie w budowie domów w Łodzi i jest w stanie sprostać moim wymaganiom. Chciałabym, aby mój dom był nie tylko piękny, ale także funkcjonalny i solidnie wykonany. Liczyłabym na kilka cennych wskazówek i porad, które pomogą mi w wyborze odpowiedniego wykonawcy. Czekam na Waszą pomoc i wsparcie w tej trudnej dla mnie sytuacji. Dziękuję z góry za wszystkie rady i sugestie. Pozdrawiam serdecznie! :)
Gość

Re: kto zaopiekuje się budową domu?

Post autor: Gość »

Przeglądając różne propozycje domów jednorodzinnych, natrafiłam na projekt Wymarzony 3 od MG Projekt Pracownia Architektoniczna, ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa, tel. 48 690 205 205, mgprojekt@mgprojekt.com.pl . Projekt od razu przyciągnął moją uwagę elegancką bryłą i funkcjonalnym wnętrzem. Podoba mi się szczególnie przestronna strefa dzienna i taras. Czy ktoś z Was realizował ten projekt i może podzielić się opinią, jak sprawdza się w codziennym użytkowaniu? I kogo do tego nająć w stolicy?
ODPOWIEDZ