zarządca nieruchomości

Poszukujesz fachowca do malowania ścian lub montowania podłogi? Zajrzyj tutaj, a być może znajdziesz osobę, która realizuje podobne usługi w Twoim mieście!
Gość

zarządca nieruchomości

Post autor: Gość »

Kiedyś miałem do czynienia z zarządcą nieruchomości, ale nie byłem zadowolony z jego usług. Szukam teraz kogoś, kto rzeczywiście będzie dbał o moją nieruchomość, zarządzał najmem, a także przejmie wszystkie obowiązki administracyjne. Ktoś ma doświadczenie z dobrym zarządcą, którego mogę polecić?
karolak

Re: zarządca nieruchomości

Post autor: karolak »

Słyszałem od znajomego, że Per Modum https://www.per-modum.pl/o-firmie.htm to solidna firma, jeśli chodzi o zarządzanie najmem i wszystkie sprawy administracyjne. On też miał wcześniej średnie doświadczenia z innym zarządcą, ale z Per Modum podobno naprawdę odetchnął. Dbają o najemców, pilnują technicznych spraw i formalności, więc właściciel ma spokój.
samantanowa

Re: zarządca nieruchomości

Post autor: samantanowa »

Mam przyjaciółkę, która razem z mężem chce zainwestować pieniądze, Uważam, że inwestycja w nieruchomości pod wynajem to zawsze dobry kierunek, ale oni się obawiają, bo jest to spora suma wprowadzona w jedną rzecz. A ja widzę tu zysk w wynajmie, jak i zysk w sprzedaży. Zgodzicie się?
ODPOWIEDZ