Ozdoby do tortów
Jak wykończyć kuchnię, żeby była funkcjonalna i ładnie się prezentowała? Na te i inne pytania szukaj odpowiedzi w tym miejscu.
Ozdoby do tortów
Post autor: Gośka »
Pieczecie ciasta i torty na imprezy rodzinne samodzielnie? Ja zawsze staram się chociaż jedną słodkość przygotować samodzielnie, a ostatnio dodatkowo odkryłam jeszcze, że można kupić piękne, cukrowe ozdoby do tortów i ogólnie wypieków na stronie https://cukroweozdoby.pl zamawialiście coś od nich?
Re: Ozdoby do tortów
Post autor: Gabi »
Nie znam tej strony, ale bardzo Ci dziękuję za nią! Czy możesz mi Gosiu podpowiedzieć, jakie ozdoby stosuje cukiernia w Jaworznie która prowadzi swoją stronę pod adresem cukierniajaworzno.pl? Mają na swojej stronie zakładkę "torty", a w nich przeróżne, pięknie wyglądające torty. Chciałabym upiec podobny i równie pięknie go przyozdobić. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Domyślam się, że pewnych rzeczy nie da się kupić, bo pewnie robią sami, albo tyle co się da to zawsze coś
Dziękuję 

Post autor: Justynaa »
Również chętnie skorzystam bo już niebawem będę mogła również samodzielnie sprawdzić się w pieczeniu biszkoptów i nie tylko. W końcu zamówiłam nowy piekarnik elektryczny z funkcją termoobiegu, łatwego czyszczenia itp. Zakupy zrobiłam w Solgaz. Jest to polska firma, która produkuje sprzęt wysokiej polskiej jakości o wysokim standardzie wykończenia. Już nie mogę się doczekać jego dostawy i podłączenia, a w tedy rozwinę skrzydła. Myślę, ze zarówno ja i domownicy będziemy z tego zakupu zadowoleni.
Post autor: malagaa »
Świetnie się składa, bo ja też znalazłam właśnie super propozycje tutaj https://waferspremium.pl/pl/c/Pies-Wilk/206 na dekoracje do tortów. Zobaczcie chociażby na opłatki cukrowe, które występują w najróżniejszych wariantach - motywach. Czy to coś o tematyce dziecięcej znajdziecie, czy też dla dorosłych - opcji jest wiele.
Post autor: kristii »
A sprawdzaliście przykładowo oferty jakie ma sklep Elhandel? Tam możecie znaleźć różnorodne artykuły cukiernicze - także warto się im przyjrzeć. Według mnie znajdziecie u nich coś odpowiedniego dla siebie.